• Hallo!

  Welkom bij Biofriek

  Een leuker, beter en gezonder leven begint bij Biofriek

 • Alle artikels die ik geschreven heb zijn verzameld in mijn blog pagina.

  GA NAAR BLOG
 • Laat je inspireren door mijn recepten. Voeding in plaats van vulling! Puur en (h)eerlijk

  BEKIJK RECEPTEN
 • Hoi, mijn naam is Frieke. Ik ben de persoon achter Biofriek. Kom meer te weten over mij.

  MEER OVER MIJ

BLOG

Over gezondheid, duurzaamheid, ecologisch, biologisch en 100% eerlijke productervaringen.

RECEPTEN

Laat je inspireren door onze recepten. Voeding in plaats van vulling! Puur & (h)eerlijk!

OVER MIJ

Klik hier als je meer wil weten over de persoon achter deze website, Frieke.

Introductie

Hallo! Mijn naam is Frieke, aangenaam. Van harte welkom op mijn nieuwe website!

Via deze site wil ik graag al mijn ontdekkingen op het gebied van eko, duurzaamheid, schoonheid en gezondheid met jullie delen. Stuk voor stuk pareltjes die zich blijven vermeerderen op mijn nog steeds continuerende reis.

Dit doe ik in de vorm van een uitgebreid blog, een verzameling aan fijne recepten, en in de toekomst wellicht ook een leuke web-shop. Ik heb er heel veel zin in! Jullie toch ook!?
Frieke

Recente Blog Posts

9 maart 2021
Het Budwigpapje, oftewel het wonderontbijt!

Heb je ook geen geld voor dure supplementen of ingrediënten en al helemaal geen zin om lang in de keuken te staan 's ochtends (immer haast) maar wil je wel graag dat voedzame, gezonde en vooral lekkere ontbijtje waarbij je als bonus ook nog eens de juiste vetten binnenkrijgt? Lees dan vooral verder

19 november 2020
Biologisch niet voor iedereen logisch?

Ik kom er regelmatig achter dat biologisch consumeren toch niet voor iedereen zo logisch is als dat het voor mij is. Daarom dacht ik: hoe kan ik dat nu eens lekker behapbaar verwoorden, zodat misschien toch nog enkele mensen meer het belang ervan in gaan zien en de stap (wat vaker) overwegen naar die niet zo zweverige eko-winkel of die zogenaamd veel te achteraf gelegen buurtboerderij?

15 oktober 2020
Spirulina, de heilige graal onder voedsel

Wat wil ik jullie ontzettend graag vertellen over dit blauwgroene wonder, deze zoutwater alg, een organisme even oud als de aarde zelf (3,6 miljard jaar), hoe blown away ik ben over de krachten van deze superfood, en op hoeveel vlakken het een verrijking kan zijn in ieders voedingspatroon!

BEKIJK BLOG

Nieuwste Recepten

28 januari 2021
Thaise Toverdrank

Werkelijk “helende” soep; deze door mijzelf bedachte smaak-en vitaminen explosie is een 100% natuurlijke medicijnenbom, een goed opneembare multi boordevol essentiele voedingsstoffen waar elke cel in ons lichaam een vreugdedansje van gaat doen!

11 december 2020
Biologische Chili Con Carne

Een favoriet van mij: dit gerecht is voedzaam, gezond,heerlijk winters, stevig krachtvoer boordevol groentes, eiwitten, ijzer envitamines. Cowboyvoer!

ALLE RECEPTEN

Blijf op de hoogte!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij Biofriek, meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief. Voor elk van de vier seizoenen per jaar versturen we de nieuwsbrief. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je inbox volstroomt met een overdaad aan berichten.

Nieuwsbrief

Geef hier je naam en email adres op en je ontvangt vervolgens een mailtje om je aanmelding te bevestigen.

Contact Opnemen

Bereikbaarheid: Ma - Vr : 10:30 - 16:30

Tot ziens!

Bedankt voor je bezoek! En kom binnenkort nog eens terug.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram