Kleurkes kieze veur d'n site

Kijk op deze pagina's alleen maar het bovenste gedeelte met die drie blokken want dat is het enige wat ik veranderd heb. Als we kleurkes hebben gekozen dan volgt de rest van de pagina uiteraard.

Ik zie zelf inmiddels door de kleuren het bos niet meer, en heb daar gewoon ook niet zo'n goed oog voor, dus het is jouw huiswerk opdracht voor de komende week :-P

test 5

deze doet het nog niet

test 6

deze pagina zit overspannen thuis
Mocht er nog steeds niet echt iets tussen zitten waar je van denkt JAAAAAH, bekijk dan de volgende site even. ze doen allemaal hetzelfde maar misschien vind je de ene fijner dan de andere ofzo. sowieso zijn ze beter dan die site die wij hier gisteren bekeken hebben. Op de sites gewoon een paar keer op de knop GENERATE klikken als je die eentje ziet, of anders de populaire/trending kleuren bekijken. Mocht je wat gevonden hebben dan laat het me weten dan verwerk ik de kleuren in een test pagina.
http://colormind.io/bootstrap/https://colors.muz.li/https://mycolor.spacehttps://coolors.co/paletteshttps://colorhunt.co/https://colors.dopely.top/http://khroma.co/train/
BLAUW | Niet voor niets dat zoveel bedrijven blauw gebruiken. De betekenis van blauw is traditioneel: vertrouwen, competentie en serieusheid.

ZWART | Met een zwarte achtergrond voor je website krijg je makkelijk sterk contrast. En dat kan er heel chique uit zien, bijvoorbeeld bij zanger Dennis van Aarssen. Wel voorzichtig gebruiken, want zo’n donkere kleur kan erg dominant werken in je design.

GROEN | Groen betekent harmonie en ontspanning. Groen staat voor natuur, gezondheid en zelfs welvaart.

GRIJS | Grijs is dus niet saai! Grijs staat voor formaliteit, maar ook voor design en luxe. Bij Style&DesignbyMel valt de witte tekst meer op tegen de grijze achtergrond.

ORANJE | Oranje is levendig, enthousiast en vrolijk. In Nederland denk je onbewust ook meteen aan supporters op een EK of WK.

ROZE | Elegant en kalmerend. Daarnaast is roze ook moeilijk los te zien van vrouwelijkheid. Op de website van “Bildlichgesprochen” geeft een duidelijke richting en een simpel kleurenschema.

PAARS | Paars staat voor creativiteit, dromen en rust. “Fascinatie” gebruikt het paars in combinatie met een helder wit. Het dromerige paars voor de gevoelskant en wit voor de duidelijke beslissingen.

ROOD | Energie, beweging en liefde, dat is rood. Maar er is ook een negatieve betekenis: woede en gevaar. Bij “The fruit juice” komt door het rood vooral het fruit over, precies het product dus.

TURKOOIS | Zeegroen of turkoois komt serieus en evenwichtig over.

GEEL | Vrolijk, hard werkend en vol energie, dat is de betekenis van geel. Je kunt het zien in de afbeelding van “Its a box”.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram